Të dashur qytetarë të Komunës së Vushtrrisë, të nderuar pacient!

Drejtoria për Shëndetësi dhe Përkujdesje Sociale ka realizuar sot edhe dy investime kapital të radhës për vitin 2018, blerjen e Autoambulancës së re për nevojat e Shërbimit të Urgjencës dhe QKMF-së dhe... Read more »

Ky është projekt propozimi i sheshit te ri “Hasan Prishtina” ne Vushtrri.

Kryetari Xhafer Tahiri në Facebook ka publikuar pamje nga projekt propozimi i sheshit te ri “Hasan Prishtina” ne Vushtrri. Sheshi i ri do të ndërtohet në vendin ku ka qenë objekti i vjetër... Read more »

Përmbyllen aktivitetet e OJQ-së FODEM (VIDEO)

Organizata JO qeveritare “ Forumi për zhvillim dhe demokraci –FODEM, ka përmbyllur aktivitetet e projektit “ Fuqizimi i rolit te OJQ-ve dhe grupeve jo formale”. Gjate dy muajve janë zhvilluar aktivitete me... Read more »

Sot në Stanoc, është pastruar nënkalimi nga kompania KRM “Uniteti” – VIDEO

ne jemi të habitur dhe të shqetësuar se si ka mundur të jenë në atë gjendje. Sepse nënkalimet në një gjendje të tillë, janë të pa përdorura dhe qytetarët hezitojnë t’i shfrytëzojnë... Read more »

Vizitat në shtëpi për Kujdesin për Nënat dhe Fëmijët – VIDEO

Në kuadër të fuqizimit dhe përmisimit të shërbimeve shëndetësore të Kujdesit Parësor Shëndetësor të Komunës së Vushtrrisë, sot Drejtoria për Shëndetësi dhe Përkujdesje Sociale dhe Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare, në bashkëpunim... Read more »

SHMU “ANDON ZAKO ÇAJUPI”- VUSHTRRI ME MOTON “VETEDIJESIMI NE TRAFIK”

Plani i veprimit për implementimin e projektit të përgatitur në fushën e komunikacionit nga I cili është lejuar nga Drejtoria Komunale e Arsimit, dhe është mirëpritur nga stacioni policor, dega në Vushtrri... Read more »

VUSHTRRIA

Read more »

Filloi ndërtimi i rrugës Vushtrri – Nedakoc – Pestovë

Rruga Vushtrri-Nedakoc-Pestove (faza1) sot ka filluar të ndërtohet me mjetet e buxhetit te Komunës së Vushtrrisë. Rruga do të jetë 6 m e gjerë, me trotuare e ndriçim dhe infrastrukturë përcjellëse. Rruga... Read more »

Dhurohen libra per nxenesit e viteve te XI – ta dhe XII – ta.

Nga: Avni Deliu. P as dhurimit te 200 librave per lenden e Fizikes te autoreve prof.dr Skender Skenderi dhe dr.Gani Pllana per nxenesit e viteve te XI – ta dhe XII –... Read more »

Në Mitrovicë realizohet fushata ‘Dhuna nuk arsyetohet’

Mitrovicë, 26 tetor 2018 Fushata e nisur ditë më parë nga Sektori për Parandalimin e Dhunës në Familje dhe Drejtoria e Policisë në Bashkësi dhe Preventivë, e përkrahur nga OSBE-ja, nën moton... Read more »