Vizitat në shtëpi për Kujdesin për Nënat dhe Fëmijët – VIDEO

Në kuadër të fuqizimit dhe përmisimit të shërbimeve shëndetësore të Kujdesit Parësor Shëndetësor të Komunës së Vushtrrisë, sot Drejtoria për Shëndetësi dhe Përkujdesje Sociale dhe Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare, në bashkëpunim... Read more »

SHMU “ANDON ZAKO ÇAJUPI”- VUSHTRRI ME MOTON “VETEDIJESIMI NE TRAFIK”

Plani i veprimit për implementimin e projektit të përgatitur në fushën e komunikacionit nga I cili është lejuar nga Drejtoria Komunale e Arsimit, dhe është mirëpritur nga stacioni policor, dega në Vushtrri... Read more »

Filloi ndërtimi i rrugës Vushtrri – Nedakoc – Pestovë

Rruga Vushtrri-Nedakoc-Pestove (faza1) sot ka filluar të ndërtohet me mjetet e buxhetit te Komunës së Vushtrrisë. Rruga do të jetë 6 m e gjerë, me trotuare e ndriçim dhe infrastrukturë përcjellëse. Rruga... Read more »

Dhurohen libra per nxenesit e viteve te XI – ta dhe XII – ta.

Nga: Avni Deliu. P as dhurimit te 200 librave per lenden e Fizikes te autoreve prof.dr Skender Skenderi dhe dr.Gani Pllana per nxenesit e viteve te XI – ta dhe XII –... Read more »

Në Mitrovicë realizohet fushata ‘Dhuna nuk arsyetohet’

Mitrovicë, 26 tetor 2018 Fushata e nisur ditë më parë nga Sektori për Parandalimin e Dhunës në Familje dhe Drejtoria e Policisë në Bashkësi dhe Preventivë, e përkrahur nga OSBE-ja, nën moton... Read more »

Të mirat shëndetësore të mustaqeve të misrit – Video

Nuk këshillohet të konsumohet shumë sasi e mustaqeve të misrit. Konsultohuni me mjekun tuaj përpara se të konsumoni ato nëse jeni shtatzënë pasi mund të çojë në abort. Shumë njerëz i hedhin... Read more »

Objekti i Qendres se Kultures “Hasan Prishtina”

Nga:Avni Deliu Objekti i Qendres se Kultures “Hasan Prishtina”ne Vushtrri eshte ne ndertim e siper dhe sot pas pergatitjes se pllakes se trete ajo eshte duke u betonuar sot.Punimet qe jane duke... Read more »

Seanca e Kuvendit të Vushtrrisë 25.10.2018

Seanca e Kuvendit të Vushtrrisë Seanca e Kuvendit të Vushtrrisë Posted by Komuna Vushtrri Faqja Zyrtare on Thursday, October 25, 2018 Read more »

Takimet e Poeteshave Shqiptare 2018

Takimi tradicional i festivalit “Takimet e Poeteshave Shqiptare” këtë vit fillon më 30 tetor 2018, e martë nga ora 17:00, në Qendrën Rinore ( afër monumentit “Ura e Gurit”) në Vushtrri.  Kështu... Read more »

PDK të shtunën mban konventën hapëse të degës së Vushtrrisë

Partia Demokratike e Kosovës me degën në Vushtrri do të mbajë konventën e hapjes së kësaj dege në Vushtrri, më 27 tetor 2018 në ora 16:30 në Hotel Kalaja në Vushtrri. Dega... Read more »