Thatësira vonon mbjelljet vjeshtore, aktualisht janë mbjellë vetëm 10% e sipërfaqeve të planifikuara

Mungesa e reshjeve atmosferike dhe thatësira ka ndikuar në vonesën e mbjelljeve vjeshtore, veçanërisht të drithërave në Kosovë. Në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit…

Shpërndaje këtë lajm në...
Shiko më Shumë Thatësira vonon mbjelljet vjeshtore, aktualisht janë mbjellë vetëm 10% e sipërfaqeve të planifikuara

Dogana kthen drejt Serbisë 7 kamionë me “Coca Cola” dhe produkte tjera, u mungonte “Republika e Kosovës” në dokumente

Shtatë kamionë me pije të brendit “Coca Cola” dhe produkte tjera,  janë kthyer nga Kosova për në Serbi që nga fillimi i implementimit të taksës…

Shpërndaje këtë lajm në...
Shiko më Shumë Dogana kthen drejt Serbisë 7 kamionë me “Coca Cola” dhe produkte tjera, u mungonte “Republika e Kosovës” në dokumente