Kiki Shoes firma më e suksesshme në Rajonin e Mitrovicës

Kiki Shoes për sezonën Vjeshtore del me Aksion 50% zbritje në shumë artikuj të gjitha llojet e këpucave dhe sandaleve për femra vetem 2€
Modele më të reja të sezonit vjeshtorë për femra si: Bluza, Fustana, Duksa, etj. Modelet më të reja bluzave, duksave dhe jaknëve për fëmijë. Të gjitha artikujt në paisjet Shkollore. Artikuj të tjerë për shtëpi, kuzhinë, hixhienë, kopësht, e shumë të tjera

Loading...