Rregullim i shpejtë dhe i lehtë i dokumenteve për punësim në Gjermani.

Agjensioni për punësim dhe ndërmjetësim “FINA” në Vushtrri, njofton të gjithë qytetarët e Kosovës se bën ndërmjetësimin për punsim në Gjermani.
Rregullimin e të gjitha dokumentëve për punë në Gjermani si:
Mekanikë
Elektrikë
Ujësjellës
Staf Mjekësorë
Avokat
Restorante, Hoteleri
Si dhe Shum profesione të tjera të të gjitha lëmive.
Gjendemi përballë Komunës në Vushtrri.
TEL: 049666823, 038726237