Puntortë e “LLAMKOSIT” protestë para Komune më 22.02.2019

Kryesia e Sindikatës së Pavarur “Llamkos” bën thirrje puntorve të “Llamkosit” por edhe qytetarëve që me datën 22.02.2019 të marrin pjesë në protestë, protesta do të mbahet para komune në ora 13:00
Kërkesat: Të bëhet riaktivizimi i Llamkosit, mos të shitet pa kushte dhe mos ti ndërrohet destinimi.
Protesta do të jetë e qetë.

Shpërndaje këtë lajm në...