FiberGlass kosova në Mitrovicë kërkon puntorë 044/484-484

FiberGlass kosova në Mitrovicë kërkon puntorë, Mekanik dhe Axhustatorë si dhe 20 puntorë Fasadera, Gjendemi në Mitrovicë ngjiturazi me Terminalin Doganorë. Tel. 044484484

Loading...