Pas 71 vjetësh boshatiset objekti i Doganës në Vërmicë

Shqipëria dhe Kosova i kanë bashkuar Policinë dhe Doganat në një pikë të përbashkët në Morin të Kukësit. Vendimi për ngritjen e pikës së përbashkët të kalimit kufitar ka gjetur zbatim të premten në terren, një ditë pasi Qeveria e Shqipërisë miratoi atë.