Kryqi i Kuq i Kosovës – Dega Vushtrri – Aksioni “SHOKU_SHOKUT”

Vazhdon aksioni “SHOKU_SHOKUT”, vullnetaret tane po bejne grumbullimin e dhuratave per femijet ne nevoje! Faleminderit te gjitha shkollave dhe qytetareve te shumte qe po i pegjigjen masovikisht thirjes tone per ndihme!

Vizito kryqin e Kuq të Kosovës – Dega Vushtrri

Shpërndaje këtë lajm në...