Plaçkitet agjensioni Vllesa-co në Vushtrri

Plaçkitet agjencioni Vllesa-co në Vushtrri
Mëngjesin e sotëm 17.12.2018, në kohën e fillimit të punës në agjensionin Vllesa-co në Vushtrri, dy persona të armatosur kërcënuan dhe plaçkitën pronarin e agjensionit duke i marr nje shumë parash.

Shpërndaje këtë lajm në...

Leave a Reply

Your email address will not be published.