Kuvendi i Komunës ka vënë në diskutim publik Draft Statutin e Komunës së Vushtrrisë

Pas shqyrtimit të parë në Kuvend, Kuvendi i Komunës së Vushtrrisë ka vënë në diskutim publik Draft Statutin e Komunës së Vushtrrisë.

Të gjitha komentet dhe sugjerimet e juaja për këtë dokument të Komunës së Vushtrrisë mund ti jepni në email adresën: haki.maloku@rks-gov.net ose në aliunasuf@gmail.com

Diskutimi fillon prej datës 3 dhe zgjatë deri më 24 dhjetor 2018.

Ndërsa me 13 dhjetor (e enjte) prej orës 14:00 në sallën e Kuvendit Komunal në objektin e Komunës, organizohet Diskutim publik për Draft Statutin e Komunës së Vushtrrisë.

Draftin e plotë të Draftin e plotë të Statutit mund ta gjeni në Ueb faqen zyrtare të Komunës së Vushtrrisë.

Shpërndaje këtë lajm në...
Loading...

Leni një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *