A është kjo në Siri apo në Vushtrri ?! (VIDEO)

Rruga “Galip Badivuku” në Vushtrri, apo siq njihet ndryshe “Tek ish tregu i devizave” tash e dy javë është dëmtuar shtresa e asfaltit, aty është krijuar një gropë e madhe që po vështërson qarkullimin e automjeteve dhe këmbësorve. Ju kujtojmë se rruga aty është tepër e ngushtë dhe po u sjell probleme edhe lokaleve që gjenden përballë. Një qytetar në shenjë revolte u shpreh se: “Kjo po me duket si me qenë në Siri”

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.