Naser Imeri drejtor i Fondacionit “Qendrim Aliu” (VIDEO)

Fondacioni do të të ndihmojë të sëmurët nga sëmundje të ndryshme dhe ata me kushte të rënda sociale vetëm në Komunën e Vushtrrisë

Loading...

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.