Objekti i Qendres se Kultures “Hasan Prishtina”

Nga:Avni Deliu

Objekti i Qendres se Kultures “Hasan Prishtina”ne Vushtrri eshte ne ndertim e siper dhe sot pas pergatitjes se pllakes se trete ajo eshte duke u betonuar sot.Punimet qe jane duke u bere sot i vizitoi nenkryetari i komunes Besim Muzaqi.

Shpërndaje këtë lajm në...

Leave a Reply

Your email address will not be published.