Djegëja e kontenjerëve dhe hudhja e mbeturinave në ambient është akt i kundërligjshëm

Kryetari i Vushtrrisë Xhafer Tahiri në llogarinë e tijë në Facebook ka shkruar se djegëja e kontenjerëve dhe hudhja e mbeturinave në ambient si në foto është akt i kundërligjshëm e vandal. Dënojmë këto akte të dëmtimit të pronës publike nga kushdo që i bënë.
Inspektorati i Komunës dhe Policia e Kosovës do të shqiptojnë gjoba për secilin që kryen këto veprime. Le të vetëdijësohemi se pastërtia në qytet e në fshat është përgjegjësi e secilit.
Le të çmojmë punën e madhe që po bëhet për pastrimin e qytetit. Në çdo lagje e fshat shërbimi i mbeturinave është funksional. Nëse tek shtëpia juaj nuk vjen kamioni i mbeturinave 1 herë në jave, lajmerohuni tek zyra përkatëse në Komunë dhe kjo ankese adresohet menjehere. Shume shpejte Komuna do të shpërndaje 4500 kontenjere familjar per ekonomite familjare.

Shpërndaje këtë lajm në...

Leave a Reply

Your email address will not be published.