PDK të shtunën mban konventën hapëse të degës së Vushtrrisë

Partia Demokratike e Kosovës me degën në Vushtrri do të mbajë konventën e hapjes së kësaj dege në Vushtrri, më 27 tetor 2018 në ora 16:30 në Hotel Kalaja në Vushtrri.

Loading...

Dega e kësa partie në Vushtrri fton të gjitha strukturat drejtuese, në të gjitha nivelet që të marrin pjesë në ceremonin hapëse të zgjedhjeve të brendshme të degës së PDK.

Në këtë konventë do të marrin pjesë Kryetari i kësaj partie Kadri Veseli dhe drejtues të tjerë të lartë të PDK.

Leave a Reply

Your email address will not be published.