Thatësira vonon mbjelljet vjeshtore, aktualisht janë mbjellë vetëm 10% e sipërfaqeve të planifikuara

Mungesa e reshjeve atmosferike dhe thatësira ka ndikuar në vonesën e mbjelljeve vjeshtore, veçanërisht të drithërave në Kosovë. Në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit…

Shpërndaje këtë lajm në...
Shiko më Shumë Thatësira vonon mbjelljet vjeshtore, aktualisht janë mbjellë vetëm 10% e sipërfaqeve të planifikuara