Dogana kthen drejt Serbisë 7 kamionë me “Coca Cola” dhe produkte tjera, u mungonte “Republika e Kosovës” në dokumente

Shtatë kamionë me pije të brendit “Coca Cola” dhe produkte tjera,  janë kthyer nga Kosova për në Serbi që nga fillimi i implementimit të taksës…

Shpërndaje këtë lajm në...
Shiko më Shumë Dogana kthen drejt Serbisë 7 kamionë me “Coca Cola” dhe produkte tjera, u mungonte “Republika e Kosovës” në dokumente