5000€ shpërblim për qytetarët që lajmërojnë keqpërdorimin e pozitës zyrtare dhe korrupsionin e zyrtarëve komunal.

Kryetari Tahiri miraton Kodin e Etikës dhe Librin e proceseve për menaxhimin e parasë publike të Komunës sëVushtrrisë Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri…

Shpërndaje këtë lajm në...
Shiko më Shumë 5000€ shpërblim për qytetarët që lajmërojnë keqpërdorimin e pozitës zyrtare dhe korrupsionin e zyrtarëve komunal.