(VIDEO) Liridon Kaqandolli “Motra për Motër”

“Motra për Motër” dedikim nga Liridon Kaqandolli për mikeshën që humbi jetën në aksident rrugorë
Kënga është arti i duhur përmes së cilës në të shumtën e herave mund të themi atë që shumë fjalë nuk mund ta thonë.
Pikërisht përmes këngës këngëtari Vushtrrias Liridon Kaqandolli ka vendosur t’i thurrë ca vargje dhe t’i këndoj me dhimbje mikeshës së tij të ndjerë.
Mënyra e interpretimit nga këngëtari vushtrrias e bën të veçantë dhe të dhimbshëm përjetimin për humbjen e një personi të afërt.
Kënga është publikuar dje dhe mesazhi që duket se përcjelli këngëtari në këtë klip muzikor dhe këtë këngë është pikërisht kujdesi në komunikacion.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.