Kërkojmë puntore për kujdes ndaj femijëve dhe mirëmbajtje të shtëpise

Kërkojmë punetore për kujdes ndaj femijëve dhe mirëmbajtje të shtëpise me orar e hëne e premtë. Të interesuarat të lajmërohen ne 045 456 621 ose 044305522

Loading...