Kompania Shell me seli në Vushtrri kërkon puntorë për Market Tel 044595514

Kompania Shell me seli në Vushtrri kërkon puntorë për Market të interesuarit të Lajmrohen në Tel 044595514 dhe 049826434, ose direkt në piken shitëse në Maxhistrale në Vushtrri.

Loading...