Lëshohet Banesa me qira në katin e parë 130m². Tel +38344557734

Njoftohen të gjithë të interesuarit, se lëshohet banesa me qira me qira në katin e parë me 130m². Banesa gjendet përball Qerdhes së qytetit në Vushtrri, banesa është e Mobiluar dhe e Gatshme për banim. Tel +38344557734

Loading...