Kërkohen puntorë për Restorant, Tel. 045600211 dhe 048600211

5 Kamariera/Kamariere
4 Kuzhinier/Kuzhiniere
2 Shankista/Shankiste
Të interesuarit të lajmrohen në 045600211 dhe 048600211, ose në Shopping Center Enisi në Maxhistrale në Vushtrri ngjiturazi me Pompen SHELL

Loading...