Shiten 5 ari truall në Vushtrri, tek varrezat e Qytetit përball Xhamisë “Martirët”

Shiten 5 ari truall në Vushtrri, tek varrezat e Qytetit përball Xhamisë “Martirët”, Trualli ka komplet infrastrukturen përcjellëse. Ujë, kanalizim, rrymën dhe të gjith dokumentacionin e kompletuar. Trualli është i përshtatshëm për banim. Tel 044808000

Loading...