NJOFTIM PËR MBAJTJEN E TESTIT PËR LEJE TË ARMËS

Testi për leje të armës së shkurtër dhe të gjatë do të mbahet me datën 07.02.2020 (E Premte), në orën 10:00. Ju lutemi të gjithe kandidatëve të vijnë në lokalet e poligonit “KosovArms”, të paktën 15 minuta para orës 10:00. Me respekt, Poligoni KosovArms

Loading...