Kërkohen 10 puntorë në fabriken Austria Moleraj Baci dhe Afix

Austria Moleraj Baci dhe Afix kërkojnë 10 puntorë, mundësisht me përvojë pune. Të interesuarit të paraqiten në 044507090 ose 045562261

Loading...