Graniti Petrol Vushtrri kërkon 2 puntorë 044383418

Graniti Petrol në Vushtrri dhe Stanoc kërkon 2 puntorë për pompen e derivateve të Vushtrrisë , të interesuarit të lajmrohen në 044383418 dhe 049408485, ose në pikën 1 në “rr.Faruk Beqiri” në Vushtrri.

Loading...