Nëse ju nevojitet një çertifikatë mjekësore për vendin aktual të punes, për të filluar një punë të re në një kompani apo edhe instucione tjera !

Nëse ju nevojitet një çertifikatë mjekësore për vendin aktual të punes, për të filluar një punë të re në një kompani apo edhe instucione tjera ! Poliklinika LABBBIOHEM ofron çertifikata mjekësore për punsim të cilat përmbajnë një pako shërbimesh si: 1.Kontrolla mjekësore 2.Analiza laboratorike 3.EKG Të gjitha keto i kryni per nje koh të shkurt dhe me një qmim të arsyshem në ambientet e ngrota te Poliklinikes Labbiohem medical&laboratory ! Info: +383 49 724 007 Rruga : Ukshin Kovaçica Ju mirëpresim ! LABBIOHEM medical&laboratory Vushtrri

Loading...