Ju duhet veturë me qira për Ju ose të afërmit Tuaj?!

Rent a Car “A&E” ju ofron veturat dhe shërbimin më të mirë me çmime të arsyeshme! Për të bërë rezervimet Tel. 044166059 (VIBER), ose na vizitoni në Maxhistralen Vushtrri-Prishtinë në dalje të Vushtrrisë.
Kemi vetura të reja si: Golf6, Golf7, Dacia Dastor etj. Veturat janë me sigurim Kasko. vizitoni faqen në facebook https://www.facebook.com/AERentaCar/

Loading...