A flet gjermanisht, frengjisht, anglisht apo italisht?

Sesion informues në Komunën e Vushtrrisë A flet gjermanisht, frengjisht, anglisht apo italisht? Më 15 Nëntor nga ora 10:00 deri në 11:30 në qendrën Rinore “ Fahri dhe Naxhije Buçinca” speeex organizon sesion informues në komunën e Vushtrrisë rreth mundësive të reja të punës! Për krejt të interesuarit, ne do të mbledhemi për të shpërndarë informata e këshilla mbi mundësin e punësimit në sektorin e Outsourcing. Mëso më shumë për: – Benefitet e punës në Speeex? – Çfarë është BPO dhe “Customer Support”? – Cilat janë benefitet e kësaj industrie? – Si mund të punësoheni tek ne? Eja, informohu, dhe zhvilloje karrierën tënde!

Loading...