Beta Group, Spjegon se pse shishet e vajit jan të shpuara. (Radio Vicianum Kërkon falje për çdo lloj keqkuptimi me Beta Group)

Për Paketimet e Vajrave te kompanive ne Kosove. ka spjeguar firma Beta Group.
Shpimet qe i shihni ne ato kapak te brendshem jane pjese e procesit te paketimit te asaj kompanie ku edhe behet mbushja e vajit. Mbushja behet ne Republiken e Maqedonise Veriore dhe jo ne Serbi. Cdo paketim i produkteve, cdo fabrike, cdo maqine e paketimit i ka karakteristikat e veta. Ne te njejten kohe, paketimi i produkteve i ka edhe ato problemet e veta, njera nga ato probleme eshte edhe ajri qe gjendet ne ato shishe (paketime) e krijon shishen te shtremberohet apo te lakohet per shkak shtypjes se ajrit qe duhet te lirohet disi. Ne ate menyre, produktet e shtremberuara nuk mund te shiten e aq me pak te dalin nga Depo ku prodhohen apo mbushen (paketohen). Per kete arsye disa maqina te paketimit te vajrave e kane mundesine e rregullimit te ketij problemi me shpim te kapakut te brendshem i cili i ndihmon shishes ta liron presionin e ajrit qe gjendet dhe nuk e shtremberon shishen. Nje pergjigje e tille mundet me u gjete ne qindra dhe mijra faqe online ne Google, Ne te njejten kohe po e vendosi linkun e njerave prej qindrave faqeve qe te ndihmon me kuptu se cfare kam shkruar edhe une ketu. Faqja eshte ne gjuhen angleze,
Ju faleminderit per mirekuptim.
Njeri nga qindra linqe e sqarimeve te procesit te paketimit te produkteve ne shishe apo plastika:

Loading...

https://www.oberk.com/packaging-crash-course/plastic-bottle-paneling-5-causes-and-the-cureswww.oberk.comoberk.com