Festivali “Takimet e Poeteshave Shqiptare” 2019, edicioni 37 mbahet të mërkurën

Të dashur qytetarë, dashamirë të fjalës së shkruar shqipe, kemi kënaqësinë t’ju ftojmë të bëheni pjesë e Festivalit “Takimet e Poeteshave Shqiptare” 2019, Edicioni 37, i cili organizohet nga Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport, nën patronazhin e Kryetarit të Komunës, z. Xhafer Tahiri.
VUSHTRRIA ÇMON FJALËN E BUKUR SHQIPE
Data: 16 tetor 2019
Ora: 18:00
Vendi: Qendra Rinore, “Naxhije dhe Fahri Buçinca”, Vushtrri
Kryetari i Komunës
Xhafer Tahiri

Loading...