Përball Spitalit në Vushtrri, lëshohen lokale me qira 044212706

NSH-ATLANTIK Lëshon lokale me qira në katin e parë dhe të dytë, përball spitalit në Vushtrri, lokalet jan të përshtatshme për: Barnatore, Ordinanca, e çfardo lloj biznesi. Për kontakt pronari Gani Qerimi Dumnica 044212706 çmimi i volitshëm

Loading...