FIZIOTERAPIA “EDITA” në Vushtrri ka filluar me aplikimin e Hixhames

Hixhamja përdoret tek shum raste si përshembull: -Ftohje, kollë, astma, celuliti, dismenorrea (dhimbje barku, ngerce, dhimbje koke) -Paraliza faciale, mpirje të gjymtyrëve -Kontraktura muskulare, dhimbje muskulare dhe artikulare, tendinite, bursite, probleme reumatizmale, si Artritet e ndryshme, dëmtimet dhe dhimbjet e nervit shijatik, dhimbjet reumatike të belit (pjesës lumbale) qafës (pjesës cervikale) me natyrë reumatike apo traumatike. -Hipertensioni arterial, migrenat me origjin të ndryshme -Problemet psiçike të natyrave të ndryshme si ankthi, stresi, depresioni, si dhe probleme të tjera mentale e psiko fizike. Gjithashtu është provuar me sukses trajtimi i sterilitetit femëror e mashkullor.
E këtë më së miri e bëni tek Ambulanca e Terapis Fizikale “FIZIOTERAPIA EDITA” përball qerdhes së Qytetit në Vushtrri në numer kontakti 045620411.

Loading...