Edita shpjegon një nga shkaqet më të shpeshta të dhimbjes së themrës. (VIDEO)

“FIZIOTERAPIA EDITA” në Vushtrri për më teper kontaktoni në nr. +38345620411

Loading...

Fasciiti Plantar
është një nga shkaqet më të shpeshta të dhimbjes së themrës dhe është një nga ato dëmtime që shfaqet papritur, këto probleme përfshijnë dëmtime nga tërheqja për një kohë të gjatë ose nga shtypja. Fasciiti plantar më shpesh ndodh në rastet e sporteve me vrapim, veçanërisht ata që ushtrojnë vrapimin me maja të gishtave dhe jo vrapimin me thembër apo të gjithë shputën, njerëzit që janë mbipeshë dhe ata që mbajnë këpucë me shtrojsa joadekuate kanë një rrezik të shtuar të fasciitit plantar. Shumica e rasteve përmirësohen në mënyrë të konsiderueshme brenda dy muajve të trajtimit fillestar. Mjeku juaj mund të sygjerojë që të shkoni tek një fizioterapist për të punuar me një program ushtrimesh simbas protokollit, e këtë e trajtoni më së miri tek “FIZIOTERAPIA EDITA” në Vushtrri për më teper kontaktoni në nr. +38345620411