Goethe Zentrum në Vushtrri, kalueshmeri 99% për Goethe Program.

Goethe Zentrum ne Vushtrri
Doni të mësoni gjermanisht me ndihmën e mësuesve të kualifikuar? Këtu jeni në vendin e duhur. Me kurset tona ju arrini sukses të shpejtë në mësim dhe zgjeroni aftësitë tuaja komunikuese dhe Bashkim familjar.

Loading...

Goethe Zentrum ne Vushtrri Njofton të gjithë qytetarët se ka filluar me rexhistrimin e kandidatëve të rinjë për përgatitjen maksimale të të gjitha niveleve te gjuhës gjermane (Goethe Institute), kursi përmbanë përgatitje speciale, kalueshmeri 99% për Goethe Program. 100% teste për goethe bashkim familjare, student, infermier, etj. gjithashtu bëjmë perkthime dhe rregullime të te gjitha dokumentacioneve.
Gjendemi tek parku i qytetit në ndërtesen përball shtatores së Adem Jasharit. Tel. 044465222, na vizitoni dhe të kontaktoni përmes faqes tonë në facebook Goethe Zentrum – Vushtrri