Fabrika e Tekstilit DokiSport në Mitrovicë kërkon 5 rrobaqepëse Tel. 043512555

Fabrika e Tekstilit DokiSport në Mitrovicë shpallë konkurs dhe kërkon 5 rrobaqepëse me përvojë pune. DokiSport gjendet në lagjen e boshnjakëve në Mitrovicë Tel. 043512555

Loading...