Sami Jashari jep parcelen 40 ari me qira në hymje të Dobërlluges +38344293359

Sami Jashari jep parcelen me qira me sipërfaqe 40 ari, në Maxhistralen Prishtinë-Mitrovicë në dalje të Vushtrrisë në Hymje të Dobërlluges në anën e djathtë. Parcela është 60×80 metra në formë katrore. Është e rregulluar dhe e rrethuar me standarde Europjane dhe në vend të duhur dhe të bukur për çdo lloj biznesi. Tel./Viber +38344293359 dhe 045303526

Loading...