Kërkohet një puntore për përkujdesje ndaj një të moshuare Tel. 045306601 Pagesa e volitshme

Kërkohet një puntore për përkujdesje të shtëpisë dhe ndaj një të moshuare Lokacioni në Bukosh-Vushtrri Tel. 045306601 Pagesa e volitshme

Loading...