Graniti Petrol në Stanoc kërkon 2 puntorë 044383418

Graniti Petrol në Stanoc kërkon 2 puntorë për ompen e derivateve ne Stanoc të Vushtrrisë , të interesuarit të lajmrohen në 044383418 dhe 049408485, ose në pikën 1 në “rr.Faruk Beqiri” në Vushtrri.

Shpërndaje këtë lajm në...