SOTEX-N.T.P Shpallë Konkurs për Agjent të shitjes, Tel. 045971183

Firma SOTEX-N.T.P Tekstil Print në Vushtrri, shpallë konkurs për poziten Agjent i shitjes.
Kandidatet e interesuar për këtë pozitë duhet të jenë të shkathët, komunikativ dhe me etikë të latrë të punës.
Duhet të jetë i paisur me patentë shoferi.

Loading...

Gjendemi në Maxhistrale në dalje të Vushtrrisë për në Mitrovicë

Tel: 045971183 çdo ditë nga ora 08:00 – 17:00

Ju mirëpresim