Sot Dita Botërore e Ujit

Kryqi i Kuq i Kosovës dega në Vushtrri njofton qytetarët se sot me dt. 22 mars 2019 ( e premte) eshte Dita Boterore e Ujit ne kuader te kesaj dite do te organizohet kampanja per Zvogelimin e Rrezikut nga Fatkeqesite ne mbeshtetje te projektit te UNDP-se.
Fushata do te zhvillohet prej ores 11:00-14:00, ne sheshin Hasan Prishtina. Vullnetaret e Kryqit te Kuq dega në Vushtrri do te njofojne qytetaret per rendesin e UJIT DHE ZVOGLIMIN E RREZIKUT NGA FATKEQESITE

Loading...