Qentë endacak shetisin me kravata nëpër Vushtrri (VIDEO)

Edhe në mëngjesin e sotëm në qytetin e Vushtrrisë, pamë Qenë endacak që shëtisin lirshëm si çdo ditë tjetër. Por për herë të parë pamë një qenë apo ujk! me kravatë. Siq shihet edhe në video qenët endacak jan bërë një problem i madhë për qytetarët e Vushtrrisë, lind pyetja si do të kalojnë andej pari fëmijët të cilët nuk jan të shoqruar me prindër. Ju rikujtojmë se para disa ditëve në Vushtrri ishin sulmuar 3 fëmijë dhe e kishte lënduar rëndë njërin prej tyre. Leonardo Smajli, 8 vjeçar, u kafshua në fytyrë në lagjen ku ai banonte në Vushtrri, derisa kishte dalë të luante me shokët.

Loading...