Edhe këtë të Premte Në “AMV” Vushtrri Diesel 1.03 €

15.02.2019 “AMV” Holding Vushtrri me dy pompat e derivateve, njëra në dalje të Vushtrrisë për Mitrovicë dhe tjetra në Udhëkryqin për në rrugën për në Bukosh, si çdo të Premte vazhdon me Aksione të Dieselit të garantuar deri në -25 Gradë, oferta nga ora 08:00 deri 17:00. Ju mirëpret “AMV” çdo të Premte me Dieselin më të lirë në Rajon.

Loading...