Agjensioni “FINA” Vushtrri Kërkon një puntore që njeh Gjuhën Gjermane Tel. 049555202

Agjensioni për ndërmjetësime të punsimit në Gjermani “FINA” në Vushtrri, kërkon një Puntore që njeh Gjuhen Gjermane (Shkrim Lexim Profesional).
Kërkohet të ketë përvojë pune me palë, njohuri i përdorimit të kompjuterit, dhe të jet komunikative, orari i punës dhe paga është e volitshme.
Tel. 049555202, Gjendmi perball Komunes së re në Vushtrri.