Mundësia jote të jetosh pa stres! Claudia Elsner vie në Vushtrri.

Claudia Esner Terapeute e hipnozës dhe Trainere. Me Hipnoza shëron nga:
Shqetësimet e mbrendshme
Ndërtimi i motivimit
Sindroma e burnout
Frika para provomit
Mendimi Pozitiv
Lirimi nga Bllokadat etj…

Me terapinë Chakra, dhe të frymëmarrjes të rrjedh energji e re. Program i plotë për më shumë cilësi të jetës. Tel 045457103 edhe (VIBER)
Gjendemi në Vushtrri në RR. “Jeton Tërstena” afër banimit Social prapa Poletit.

Do të bindesh se është e nevojshme ti lëshosh gjërat shiko website
https://www.auszeitpur.com/

Shpërndaje këtë lajm në...