Vizitat në shtëpi për Kujdesin për Nënat dhe Fëmijët – VIDEO

Në kuadër të fuqizimit dhe përmisimit të shërbimeve shëndetësore të Kujdesit Parësor Shëndetësor të Komunës së Vushtrrisë, sot Drejtoria për Shëndetësi dhe Përkujdesje Sociale dhe Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare, në bashkëpunim dhe koordinim me Ministrinë e Shëndetësisë dhe me përkrahjen e Zyrës së UNICEF-it në Kosovë promovojë zyrtarisht programin për “Vizitat në shtëpi për Kujdesin për Nënat dhe Fëmijët”

Loading...

Loading…

Leave a Reply

Your email address will not be published.