Kryetari Xhafer Tahiri, shtroi darkë për të gjithë punëtorët e Komunës

Kryetari Xhafer Tahiri,
shtroi darkë për të gjithë punëtorët e Komunës së Vushtrrisë me rastin e fundvitit 2018, si dhe uron vitin 2019.

Shpërndaje këtë lajm në...