5128 Libra më shumë! për studentë, lexues e studiues! në Vushtrri

Drejtoria Për Kulturë Rini dhe Sport në Vushtrri ka pasuruar Lexuesit e Vushtrrisë duke financuar blerjen e 5128 Librave.

Loading...

Tani jan 400 Tituj të rinjë 224 Libra shkencorë për mjekësi, drejtësi, ekonomi! DKRS është e përkushtuar për krijimin e kushteve për studentë, lexues e studiues! ka shkruar në Facebook Fatmire Cecelia – Drejtoreshë e DKRS-Vushtrri